preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Razno

 

Himna OŠ Čavle

U našem grobničkom kraju,

jedna je škola za koju svi znaju;

kao kaštel poznata, samo malo manja

utvrda je igre, prijateljstva znanja.

 

Prozori su njeni zrcala za ptice

i za svako dječje nasmijano lice;

u mirisu šume, dahu Mediterana

ona nam je drugi dom svakoga dana.

 

Ref.

Mi smo uvijek spremni za pjesmu i ples,

ponosno nosimo pobjednički dres,

djetinjstva našeg ti čuvaš blaga,

bila si i ostala čavjanska škola draga!

 

Na satovima svim u zraku su ruke

i kad dođe vrijeme za put u nove luke

bit ćemo spremni za sva vremena

u kojima ćeš ostati najdraža uspomena!

Vijesti

POLAGANJE KAMENA TEMELJCA

            Polaganjem temeljnog kamena, u ponedjeljak, 3. srpnja, započela je realizacija dogradnje novog krila Matične zgrade Osnovne škole Čavle čime će škola dobiti osam novih učionica, pripadajuće sanitarne čvorove i kabinete za učitelje te sigurnosno stubište i dizalo za osobe smanjene pokretljivosti. Predviđeno je i uređenje okoliša, kolno - pješačkih i hortikulturalnih površina. Ovaj projekt ravnopravno financiraju Osnivač Škole, Primorsko - goranska županija i Općina Čavle.

„… Naša će utvrda igre, prijateljstva i znanja biti još veća i ljepša, primjerenija potrebama i željama učenika. Povećanje prostornih kapaciteta škole riješit će problematiku nedostatka prostora za izvođenje raznih aktivnosti i dodatnih oblika odgojno -obrazovnog rada s učenicima  te će omogućiti većini razrednih odjela Matične škole jednosmjenski rad što će biti dodatna motivacija za učenje i rad, ali i značajan doprinos kvalitetnijoj organizaciji slobodnog vremena učenika i vremena koje provode sa svojim obiteljima…“

Ravnateljica Tanja Stanković

              Svečanom polaganju kamena temeljca nazočili su zamjenica župana Marina Medarić, načelnica Općine Čavle, Ivana Cvitan Polić, predstavnik Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Pavo Šašlina,  pročelnik Ureda županije Goran Petrc, pročelnica županijskog upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Edita Stilin, predstavnici tvrtki izvođača radova, projektanata i nadzora, predstavnici medija, učenici, djelatnici, roditelji…

             Nakon izvrsnog nastupa Antonele Doko i Matea Žmaka, voditelji programa, Anja Juretić, 5.a i Bruno Baćac, 5.b, odradili su svoj dio zadatka vrlo profesionalno, a svojim su nastupom oduševili Dora Čargonja, 2.c, Tonka Marušić, 3.c te školska klapa s Leonardom Bernobić i Ivanom Njegovanom, 7.a razred na čelu.

 

             Vremensku kapsulu s porukama i radovima svih razrednih odjela položili su učenici 4.a razreda, Nina Tus i Valerio Burić, a prve lopate betona za temelje novog krila škole bacile su zamjenica župana Marina Medarić i načelnica Općine Čavle, Ivana Cvitan Polić.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Anita Štimac   datum: 10. 7. 2017.

Tražilica

e-Dnevnik


Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 9. 2015.

Ukupno: 161322
Ovaj mjesec: 5382
Ovaj tjedan: 1326
Danas: 149

Kalendar
« Veljača 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Korisni linkovi

Zabavno i poučno

preskoči na navigaciju