preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Razno

 

Himna OŠ Čavle

U našem grobničkom kraju,

jedna je škola za koju svi znaju;

kao kaštel poznata, samo malo manja

utvrda je igre, prijateljstva znanja.

 

Prozori su njeni zrcala za ptice

i za svako dječje nasmijano lice;

u mirisu šume, dahu Mediterana

ona nam je drugi dom svakoga dana.

 

Ref.

Mi smo uvijek spremni za pjesmu i ples,

ponosno nosimo pobjednički dres,

djetinjstva našeg ti čuvaš blaga,

bila si i ostala čavjanska škola draga!

 

Na satovima svim u zraku su ruke

i kad dođe vrijeme za put u nove luke

bit ćemo spremni za sva vremena

u kojima ćeš ostati najdraža uspomena!

Vijesti

OPROŠTAJ S JOŠ JEDNOM GENERACIJOM OSMAŠA

Razvij strast za učenjem. Ukoliko to uspiješ, nećeš nikada prestati rasti.

 Erazmo Roterdamski

Generacija osmaša 2016./2017. primila zaslužene svjedodžbe te se od učitelja i svojih razrednika oprostila prigodnim svečanim programom.

          Prigodnim programom učenici su se oprostili od škole  koja im je punih osam godina bila drugi dom u kojem su stvarali najdublja i najljepša prijateljstva, učili, upijali nova znanja, nesebično pomagali jedni drugima, smijali se, a ponekad i plakali,  jednom riječju odrastali, sazrijevali i postali spremni za nove izazove koje život donosi.

         Svečanosti programa doprinijela je i nazočnost roditelja i učitelja, članova Razrednih vijeća 8.a,b i c razreda te nastup školskog zbora i Ivana Njegovana.

         Učenicima se obratila ravnateljica Tanja Stanković te načelnica Općine Čavle, Ivana Cvitan Polić . Ravnateljica je podsjetila učenike na moć znanja i važnost obrazovanja , na čvrste temelje budućnosti zasnovanu na znanju te poručila  da uvijek budu ponosni na roditeljski dom, svoju školu i kraj iz kojeg dolaze. Načelnica Ivana Cvitan Polić i zamjenik načelnice Dean Ljubobratović uručili su poklon učenici generacije, Teni Tomiši.   

         Učenici koji su svih osam godina postigli odličan uspjeh nagrađeni su knjigom koju im je uručila ravnateljica Tanja Stanković:

8.a razred:

Mia Burić, Katarina Filipović, Mirjan Kralj, Matej Kralj, Morena Maršanić, Maja Marušić, Karlo Mavtinac i Franko Žeželić.

8.b razred:

Nika Butković, Valentina Grubešić, Leona Husanović, Anja Juričić, Patrik Šimac, Tena Tomiša, Dianora Ritoša i Karin Volarić.

8.c razred:

Nika Adžić, Marija Grgurić, Andrea Kraus, Iva Miculinić, Katarina Tuhtan i Karla Ušljebrka.

         Učitelj TZK-e, Tihomir Crnković, uručio je prigodne plakete najboljim sportašicama, Dorotei Maršanić , 8.a i Anji Juričić, 8.b te najboljem  sportašu, Jakovu Brekalu iz 8.b razreda.

         Najdirljiviji trenutak bio je obraćanje razrednica 8.a,b, i c razreda, Gordane Majnarić Janeš, Dolores Maršanić i Gordane Manojlović koje su se toplim riječima oprostile od još jedne generacije učenika i zaželjele im puno uspjeha u daljnjem školovanju, odrastanju i stjecanju novih spoznaja.

         Učenice Lara Haramija, Maja Marušić, Tena Tomiša i Karin Volarić  prigodnim riječima zahvalile su se u ime osmih razreda nazočnim učiteljima i uručile svakom od članova Razrednog vijeća  te svojim učiteljicama koje su ih vodile od 1. - 4. razreda prigodan i vrlo simboličan poklon, straničnik s otisnutim izrekama o važnosti znanja, obrazovanja i učiteljskog poziva.

        Nakon svečanog dijela programa i podjele svjedodžbi, uslijedilo je druženje uz zakusku.

Svaki rastanak i svaki kraj početak je nečeg novog. Još jedan životni ciklus počinje s novim nadama, željama i očekivanjima. Pred našim budućim srednjoškolcima su novi izazovi, a nama ostaje zaželjeti im uspješan nastavak školovanja.

Razrednice
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Anita Štimac   datum: 5. 7. 2017.

Tražilica

e-Dnevnik


Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 9. 2015.

Ukupno: 190252
Ovaj mjesec: 2790
Ovaj tjedan: 386
Danas: 310

Kalendar
« Srpanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


Korisni linkovi

Zabavno i poučno

preskoči na navigaciju